Yelekli Takım Elbise Modelleri Nasıl Kombinlenir?

12 Mayıs 2020
Yelekli Takım Elbise Modelleri Nasıl Kombinlenir?

 

Erkek Takım Elbise Yelek Modelleri

Şık kombinlerinde iddiayı artırmak isteyenler için erkek takım elbise yelek modellerinden ve kombin önerilerinden bahsedeceğim.

Erkek stilinin imza parçası, en özel gün ve gecelerinin yıldız parçası takım elbiseler diyebilir miyiz? Bence evet. Resmi davetlerde, özel organizasyonlarda, iş toplantılarında vs. durumlarda her erkek bir takım elbiseye gereksinim duyar. Beden ölçülerine uygun, ne çok dar ne çok bol, kaliteli kumaştan yapılmış bir takım elbise ile istediğin zaman dikkatleri üzerinde toplayabilirsin. Arzu edersen onlarca farklı renkte ve desende bu takımların çeşitli alternatiflerini de bulabilirsin. Ben konforumdan vazgeçmem diyenlerdensen, son yılların popüler trendine katılıp spor takım elbise kombinleri de yapman mümkün. Bunların dışında İtalyan kesim takım elbiseler, kruvaze takımlar, slim fit kalıplar, yelekli takım elbise modelleri de erkeklere sunulan onlarca seçeneği oluşturuyor. Bugün, takım elbisede iddiayı artıracak bir konuya değinmek istiyorum. Erkek takım elbise yelek modellerini ve yelekli takımların nasıl kombinlenmesi gerektiğini anlatacağım.

Nasıl Kombinlenmeli

Siyah, lacivert, kahverengi, bordo, ekru, yeşil, mavi gibi farklı renklerin çeşitli tonlarında yelekli takım elbise modeli bulabilirsin. Erkek takım elbise yelek modelleri seçerken, özellikle takımın kesiminin senin vücut ölçülerine uygun olması gerekir. Slim ya da regular fit seçimin, ceketin düğmeleri, yeleğin biteceği yer, pantolonun kesimi gibi detaylar; takımın üzerinde kusursuz durması için dikkate alman gereken noktalardandır. Mesela pantolonun boyu, ayakkabının tabanına kadar inmeden tam hizasında bitmelidir. Ne hareketlerini kısıtlayacak kadar dar, ne de basit duracak kadar bol olmalıdır. Ceketin modern görünmesini istiyorsan tek yırtmaçlı, klasik olmasını istiyorsan iki yırtmaçlı seçilmesi gerekir. Ceketin omuzları tam oturmalı, kol boyu elin üzerine kadar inmemelidir. Ceket içerisinde giyilen yelek, bel hizasında tam oturmalıdır. Ayrıca, ceketin düğmeleri açık olsun ya da olmasın fark etmez, takım elbisenin yelek düğmeleri hiçbir zaman açık bırakılmaz. Yelekli takım elbise kombinlerinde, takım içerisinde gömlek tercih edebileceğin gibi kış ya da sonbahar mevsimlerinde triko kazak giyerek de bir farklılık oluşturabilirsin.

Erkek takım elbise yelekli modellerinde, biraz hareket katmak için çizgili, kareli, ekoseli vb. desenlere de yer verebilirsin. O zaman gömleği düz ve tek renk kullanırsın. Ya da takımı düz seçip, yeleğinde desen kullanmayı da tercih edebilirsin. Kravat ya da papyon, her yelekli takım elbisede kullanılmak zorunda değil. Ama sen kombinindeki şıklık dozunu artırmak istersen; bu tarz aksesuarlardan, cep mendilinden, yaka çiçeğinden, kemerden, kol düğmelerinden yararlanabilirsin.

Ayakkabı olarak, erkek takım elbise yelek modellerinde genel havayı devam ettirecek şık tasarımlar kullanmanı tavsiye ederim. Ancak yazlık kumaştan açık renk bir yelekli takım elbisenin altına, kombinin sportif havasını destekleyecek şekilde spor ayakkabı, makosen, loafer, oxford da giyinebilirsin.

Yelekli Takım Elbise Fiyatları

Genelde ceket ve pantolon olmak üzere iki parçadan oluşan takım elbiseler, yelekli modellerde üç parçaya ulaşıyor. Haliyle fiyatlar da biraz artış gösteriyor. Yelekli takım elbiselerin fiyatları; satın alacağın markaya, yeni sezon olup olmadığına, kullanılan kumaş ve aksesuarların kalitesine göre farklılıklar gösterebilir. Sen de bütçeni belirleyerek şartlarına en uygun erkek takım elbise yelekli modellerinden edinebilirsin.

Bugünkü yazımda, erkek takım elbise yelek modellerinden ve kombin önerilerinden bahsettim. Yelekli takım elbise stilinde dikkat etmen gereken noktaları atlamadan, sen de kusursuz kombinlere imzanı atabilir, girdiğin ortamın en şık erkeği olabilirsin.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.