Sizden Gelen Yorumlar Sende Yorum Ekle
Samet İnan - 04-11-2019
Gelen ürünü çok beğendim, müşteri ilişkileri iletişiminde güzel ben daha alışveriş yaparım buradan.
Umur Sezgin - 25-10-2019
Siteden daha onceden alısverıs yapmama ma rağmen ürünü satın aldım gayet te resımdekı ıle bırebır elıme ulastı hedıyesı ıle bırlıkte tesekkurler bedenini guzel tanımlayın herkese oneririm iyi alısverısler dılerım herkese
Emeka Ikechukwu - 08-10-2019
The suit combination was perfect!!! I highly recommend.
J. R. - 30-08-2019
I live in Canada and I was a little nervous about ordering a suit without seeing it in person. But this suit was very good quality. I wear suits nearly every day so how it feels is just as important as how it looks. This suit was very comfortable and the accompanying vest is also very good quality. The shirts are also very good quality, very impressive. All the accessories are nice too. I'm very happy that I found Wessi from across the world. I have already told my friends and family about Wessi. I will be ordering again soon!
fatih şahin - 26-07-2019
merhabalar.. magazınızı ve ürünlerinizi stil danışmanı mertcan koyuncu sayesinde çok yakından takip ediyorum. Bana ve yakın çevreme sattığı ürünlerden çok memnun kaldık. sayesinde bütün gözler üzerimizde
Okan Kalıntaş - 26-07-2019
Mağaza düzeni manken kombinleri ve mağaza çalışanlarının ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim özellikle mertcan bey,in kombinlemesi ilgi ve alakası içinde teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim artık takımımız wessi
Can Kenan - 26-07-2019
Merhaba; Urunler muhtesem koleksiyonlar harika ve birde bunun yaninda stil danismaniniz mertcan KOYUNCU'nun ilgi ve alakasi ileri derecede olunca magazanizdan memnun ayrilmamak elde degil. İlk once yonetim ekibine ve calisan takim arkadaslarina daha sonrasindada mertcan beye ilgi ve alakasi icin cok tesekkur ederim.
Şahin Balcıoğlu - 26-07-2019
Ürünler o kadar şık muazzam duruyorki birde stil danışmanı mertcan koyuncuda eşlik edince karar vermekde zorlanıyorsunuz . Marka ve stil danışmanızı çok beyeniyorum giyiminin tek adresi olarak görüyorum ..
Habil Sarıgül - 26-07-2019
istanbul içinde bu tarz giyim üzerine kaliteleşmiş markalaşmış bir türk firması olması beni bi başka gururlandırıyor . Firma Çalışanı MertCan Koyuncu nun ilgi alaka ve önerileri nokta atışı . Başarılarının devamını dilerim. İstanbul Türkiye Yakında Tüm Dünya ..
Alperen Üşümüş - 26-07-2019
Ürünlerinizden çok memnun kaldım özellikle stil danışmanınız mertcankoyuncu çok yardımcı oldu başarılarınızın devamını diliyorum iyi çalışmalar
1 2 3
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.